Great Northern Challenge

Publiceret: 18-09-2021 14:55

Jeg er nu kommet hjem efter to rigtig fine uger på farten. Jeg startede med at tage til Køge, hvor vi spillede Trust forsikring championship. Her fik jeg spillet en rigtig god pro-am, hvor jeg gik banen i 60 slag, hvilket er min laveste runde indtil videre! Jeg var meget tæt på at gå den famøse 59, da jeg var tæt på at hole mit chip på mit hul 18. Dog kunne jeg heldigvis overføre det ret så fornuftige spil til turneringen med runderne 70 - 66 - 71, som placerede mig som T12. Det var ekstremt fedt at spille med oppe i toppen af feltet igen!

Derefter gik turen direkte videre til The Scandinavian, hvor Golf Business Partner afholdte endnu et fantastisk pro-am arrangement. Der skal lyde en stor tak til Glaseksperten for at invitere mig med! Det er altid en fornøjelse, selvom mit eget spil var en smule sløjt.

Så tog jeg videre til Great Northern, hvor årets største turnering blev spillet med en præmiesum på 500.000. Jeg kom med på en invitation takket være Brdr. Schlie, hvor vi spillede pro-am sammen onsdag i ekstremt dårligt vejr. Dog gjorde det ikke noget ved oplevelsen, da banen og setuppet var absolut fantastisk på et rigtig godt resort! Mit eget spil var også rigtig fornuftigt. Det er altid godt at være nordjyde, når der er meget blæst, da jeg er meget vant til al vinden. Det kunne virkelig også mærkes at det var blevet efterår. Spillet var igen ret så fornuftigt og jeg spiller runderne i 72-73-76 og ender T16. Der er stadig for mange småfejl i spillet som koster meget, men jeg er endnu et skridt tættere på! Resultaterne betyder at jeg rykker cirka 30 pladser frem på ranglisten

7633
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System